вторник, 30 апреля 2013 г.

Коханець моєї мами - як змиритися?


Як чудово вирости у щасливій повноцінній сім'ї, де батьки люблять один одного і тебе. Але далеко не кожній сім'ї можна бути такою вічно. Хвороба може розлучити наших батьків, але кожен з них хоче бути щасливим. На жаль, одна дитина не в силах впоратися з роллю другого батька, та й як йому рости без гідного виховання другого батька.
 З часом в сім'ї можуть відбуватися різні метаморфози, з - за яких тато може піти з сім'ї. Деякий час мама всіма силами буде намагатися впоратися з непосильними тягарем відповідальності самостійності і побутових проблем самостійно, а може і не справлятися. У такі моменти в сім'ю може увійти новий "гравець" - коханець мами, який всіма силами буде намагатися допомогти їй у її проблемах. Природно, що інша, чужа родині особистість заважатиме під ногами, та й як звикнутися з думкою, що мама тепер з іншим?
 индивидуалки
Як змиритися з тим, що у мами з'явився коханець?
Мама завела коханця. Замінила розмовами про нього всі спогади і все те, що нагадує про справжнього батька.
Перш за все  - шлюхи Киева, потрібно зрозуміти мотиви вашої мами. Можливо їй потрібна підтримка, яку вона побачила в цій людині. Також імовірно, що вона турбуватися про ваше вихованні, щиро вірячи в те, що щаслива дитина має рости в повноцінній сім'ї. Може їй потрібна фінансова підтримка, тому що дуже часто чоловіки не скуповуватися на своїх коханок. Можливо коханець вашої мами - такий же нещасний добрий сім'янин, який з якихось причин втратив свою половинку і знайшов щастя з вашою мамою. Не відкидайте нової людини не пізнавши його. Поговоріть з вашою мамою про нього. Можливо вам вдасться з'ясувати і усвідомити дещо для себе, адже ваша мама - це ще й жінка, яка така ж тендітна, як і будь-яка інша, і вона також потребує уваги, любові та захисту, як і будь-який інший людина на цій землі. Спробуйте почати сприймати коханця вашої мами, як доброго, чуйного друга сім'ї, знайдіть з ним спільну мову, інтереси, щоб самому зблизитися з ним, зрозуміло і його мотиви. Повірте, переступивши через свою гординю і забобони, ви зробить добро не тільки для себе, але і для своєї мами і для сім'ї.

Коханець моєї мами - проститутки, значно молодший за неї ...
Таке іноді трапляється з самотніми матерями, чиї діти дано вже завели свої сім'ї і покинули рідну домівку. Мама знаходить собі "хлопця" майже одного віку з її дитиною, і веде з ним не тільки духовну, але і фізичний зв'язок. Як реагувати на заяву матері про те, що вона заново закохалася?
Насамперед, порадійте за неї, адже вона може вперше за стільки років відчула себе знову коханої і потрібною. По друге, регулярно стежте за її діями, частіше телефонуйтесь з нею, дізнавайтеся, як її справи, чи все вдало складається у відносинах. Підозрілої у цих відносинам повинна бути не ваша мама, а швидше її предмет обожнювання, так як часом не завжди зрозуміло, яку мету може переслідувати хлопець у зв'язках з дорослою жінкою. Приходьте частіше до них у гості зі своїми дітьми і чоловіком, щоб подивитися, як той ставитися до інших членів сім'ї. Можливо, що ваша наполегливість "злякає" нещирого закоханого, а якщо він і в правду любимо вашу маму - то можна лише побажати їм щастя - секс знакомства Киев

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.